MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków....
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Wypróbuj trik, który stosuję od lat. Oto najlepszy przepis na chrupką i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Przepis

Kruszonka to pyszny i słodki dodatek do wypieków. Odpowiednio przygotowana powinna być krucha, rozpływająca się w ustach i cudownie maślana. Jest na to dobry trik — wystarczy dodać rozpuszczone masło. Zobacz na kolejnych zdjęciach, jak to zrobić.

Zobacz również

Martyna Bulzacka i Hania Puchała (ŁMLKS Łaskovia Łask) wicemistrzyniami Polski

Martyna Bulzacka i Hania Puchała (ŁMLKS Łaskovia Łask) wicemistrzyniami Polski

Przez kilka dni zaparkujemy tutaj za darmo. Koniec remontu parkingu na Sienkiewicza

Przez kilka dni zaparkujemy tutaj za darmo. Koniec remontu parkingu na Sienkiewicza

Polecamy

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi

Dodają tę pastę do kawy. Sekret urody i sposób na odchudzanie prosto z Grecji

Dodają tę pastę do kawy. Sekret urody i sposób na odchudzanie prosto z Grecji

Groźna bakteria w sałacie! Zmarła pierwsza osoba. Tą bakterią można się zarazić latem

O TYM SIĘ MÓWI
Groźna bakteria w sałacie! Zmarła pierwsza osoba. Tą bakterią można się zarazić latem