MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tłuste ryby morskie takie jak łosoś, śledź, makrela czy...
fot. moreharmony/pixabay.com

Jedz na spalanie tłuszczu. Najlepsze fatburnery to właśnie te produkty! Z nimi schudniesz szybciej i więcej, niż się spodziewasz

Łosoś w diecie redukcyjnej

Tłuste ryby morskie takie jak łosoś, śledź, makrela czy sardynki to najbogatsze źródło kwasów tłuszczowych z grupy omega-3. Zwiększone spożycie tych związków ułatwia utratę tkanki tłuszczowej, na co wskazują wyniki badań australijskiego Uniwersytetu w Newcastle. Nasila też uczucie sytości, odczuwane na dwie godziny po jedzeniu.

Ryby są ponadto źródłem pokaźnych ilości wartościowego białka, witamin z grupy B, a także podkręcającego metabolizm jodu.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Makowie Podhalańskim, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Makowie Podhalańskim, (26.05-1.06.2024)

Przegląd tygodnia od 26.05 w Działoszynie

Przegląd tygodnia od 26.05 w Działoszynie

Polecamy

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Więcej policji na drogach. To będą sprawdzać podczas kontroli drogowych

Więcej policji na drogach. To będą sprawdzać podczas kontroli drogowych